Доставка

ДОСТАВКА

Нашия сайт www.belami.bg работи с куриерските фирми Еконт Експрс и Спиди. Цената, която ще заплатите за куриерската услуга се изчислява при завършване на поръчката и зависи от тарифните условия на избрания от Вас куриер.

Доставките се извършват в работни дни в зависимост от работното време и съответния график за обслужване на дадена локация.

"ВАЛЕНТИНА 83" ООД не носи отговорност при повреждане/загубване на стоката при доставката, както и не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на "ВАЛЕНТИНА 83" ООД. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, "ВАЛЕНТИНА 83" ООД не носи отговорност за повреждането на тази стока. В случаите когато "ВАЛЕНТИНА 83" ООД потвърди поръчката и посочи конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, "ВАЛЕНТИНА 83" ООД не е обвързана от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, "ВАЛЕНТИНА 83" ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

Поръчки се обработват в следното работно време: от понеделник до петък от 08:00 до 17:00 ч.
Поръчки, направени след 17:00 ч в петък, се обработват в понеделник след 08:00 ч.